Translate site

Startsida Krokoms kommun

Nyfiken på Krokom?

Här är det enkelt att leva. Här finns det trygghet och lugn, en bra grund för människor och företag som vill utvecklas. Här finns plats för växtkraft!

Kommunens landskap är omväxlande och spännande, speciellt för den aktiva människan som gillar naturen med nästan 7.000 kvadratkilometer av vidsträckta skogar, stora fjäll, älvar, sjöar, forsar och fall. I kommunen bor cirka 15.000 invånare, de flesta i någon av tätorterna där den största är Krokom med ca 2.500 invånare.

Bild på isfiske

Krokoms kommun erbjuder attraktiva boendemiljöer, bra barnomsorg och skola. Här finns en rikedom i form av fritid med äventyrssport, jakt och fiske. Levande kultur, föreningsliv och idrott. Det finns väl utbyggd samhällsservice med närhet till hälso- och sjukvård. Här finns bra kommunikationer med lokaltrafik, länstrafik, tåg och flyg.

Ja, det är paradiset mitt i Sverige som nu har lediga jobb. Just nu söker Krokoms kommun bland annat semestervikarier:

Sjuksköterskor och distriktssköterskor

Bild på sjuksköterska med stetoskop

Vi söker sommarvikarierande sjuk- och distriktssköterskor till kommunens särskilda boende och hemsjukvård. Du kommer att utföra medicinska åtgärder och vårdinsatser samt följa upp och dokumentera enligt gällande lagstiftning i journalsystemet VIVA. Du har en viktig roll i samarbete med övriga professioner kring individen. Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och ytterst välkommen till kommunen! Sista ansökningsdag 2017-03-31. Här är direktlänken till ansökanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kockar och ekonomibiträden

Bild på ung kock som lagar mat

Vi söker semestervikarier till kommunens kök som innebär arbetsuppgifter såsom planering och tillagning av normal- och specialkost, sallads- och grönsaksberedning, hygien- och egenkontroll samt varubeställningar. Du har utbildning från exempelvis hotell-och restaurangprogrammet eller Lernia och gärna erfarenhet från storhushåll. Du bör kunna arbeta självständigt och vi kommer att fullständigt älska din mat! Sista ansökningsdag 2017-03-31. Sök jobbet härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Undersköterskor, personliga assistenter, vårdbiträden och boendehandledare

Bild på glad pensionär

Vi söker sommarvikarier till hemtjänsten, särskilda boenden, gruppbostäder, daglig verksamhet och personlig assistans. Du är 18 år och har en positiv livssyn, god samarbetsförmåga och tycka om att arbeta med äldre och funktionshindrade människor. Sista ansökningsdag 2017-03-31. För arbete inom hemtjänsten och för att kunna utforska kommunens fantastiska fiskevatten krävs B-körkort – välkommen med din ansökan härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vägledare

Bild på pojke som matar en ekorre

Vi söker sommarvikarierande vägledare till kommunens boenden för ensamkommande barn i Krokom, Dvärsätt och Ås. Du kommer att ge nyanlända ungdomar stöd i deras vardagsliv. Du hjälper dem till ett fungerande studie- och arbetsliv samt en aktiv fritid. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra aktörer som är viktiga för ungdomens utveckling som god man och hemtjänst.
Du är helst utbildad socionom, behandlingspedagog, behandlingsassistent, fritidsledare, pedagog eller motsvarande. Du har erfarenhet av att jobba med ungdomar och kommer att älska vår underbara naturrika kommun.

Körkort är ett krav, vi lägger stor vikt på din personlighet och värdesätter mångfald på alla sätt. Sista ansökningsdag 2017-03-31. Sök jobbet här. Nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterad 2017-02-22 av Peter Svensson

Kontakta oss
Har du tekniska frågor eller vill kommentera informationen på sidan så kan du kontakta webbredaktionen. Klicka här!

KROKOMS KOMMUN Offerdalsvägen 8, 835 80 Krokom
Tel. 0640-161 00 vxl (vardagar kl 08-17)  |  Fax 0640-161 05  |  E-post »