Medarbetare till Föllinge hemtjänst

Två yngre kvinnor och en äldre

I Krokoms kommun finns fem hemtjänstområden; Krokom, Ås, Nälden, Offerdal och Föllinge. Till Föllinge hemtjänst behöver vi nu förstärka och söker dig som kan och vill göra skillnad för våra äldre.

Ett jobb med plats för växtkraft

Välkommen till oss

Är du en utbildad undersköterska med ett engagemang för omsorg av äldre? Då kan det här vara ett jobb för dig - Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sista ansökningsdatum

En dag i hemtjänsten

En dag i hemtjänsten

I rollen som undersköterska kommer du att arbeta med att ge vård och omsorg till personer med insatser utifrån deras egna behov och förutsättningar.

Vår verksamhet pågår dag och kväll såväl vardagar som helger. Arbetsuppgifterna innebär bland annat medicinsk omvårdnad, enklare matlagning, hjälp med hygien och utevistelse. I ditt arbete är du en gäst i den enskildes hem och vi arbetar alltid under sekretess.

Vi erbjuder introduktion och du kommer till att börja med gå bredvid en mer erfaren kollega, så att du ska känna dig trygg när du börjar arbeta hos oss. I arbetet hos oss spelar du en viktig roll för utvecklingen av Krokoms kommuns hemtjänst.

Din kompetens

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med intresse och/eller erfarenhet av att jobba med människor som behöver vård och omsorg.

Du är trygg i dig själv och har lätt för att samarbeta med andra. Du behöver kunna uttrycka dig i tal och skrift.

Erfarenhet från att handleda och coacha andra är meriterande.

För arbetet är körkort ett krav.

Övrigt

Övrigt

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Tvättstugeschema med årstimbank tillämpas. Du som medarbetare lägger ditt önskeschema, som sedan justeras utifrån verksamhetens behov och kollegornas önskemål.

Som en del av vår satsning på rekrytering av undersköterskor till vissa av våra enheter så kommer du som arbetar heltid som undersköterska vid Föllinge hemtjänst få ett lönetillägg på 3000 kr per månad.

Arbetstiderna omfattar dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Sista ansökningsdag:

Krokom – kommunen mitt i Jämtland

Krokom – kommunen mitt i Jämtland

Krokoms kommuns gränser sträcker sig från Storsjöns stränder i söder, till de vidsträckta och vilda fjällen i norr och i öster tar det norrländska inlandets stora skogar vid. Här bor dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län, med närhet till goda kommunikationer till övriga Sverige. Här finns fantastiska möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv. Hit flyttar människor och här vill man stanna, för här får själva livet ta plats.

Kommunen ingår i samiskt för­valtningsområde, vilket gör att vi arbetar för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.

Jag är jätteförtjust i den här platsen, här känner jag att jag kan leva länge

Läs mer om berättelserna från våra 193 byar

Berättelser från våra 193 byar

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny