Biträdande kock till Hällebo

leende kvinna i kockkläder med soppslev

Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Hällebos äldreboende i Offerdal vara något för dig. Välkommen med din ansökan!

Ett jobb med plats för engagemang och glädje

Välkommen till oss

I köket på Hällebos äldreboende produceras det idag ca 35 portioner per måltid samt ca 30 matportioner till de hemmaboende som har matdistribution.

Du kommer att ingå i ett team som består av 1 arbetsledande kock, dig som biträdande kock samt 2 kockbiträden.

I tjänsten som biträdande kock arbetar du 100%.

Sök jobbet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sista ansökningsdatum

En dag som biträdande kock

En dag som biträdande kock

Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbetsuppgifter såsom matlagning, tillredning av specialkoster, sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.

I tjänsten ingår även en del administrativa arbetsuppgifter vid den ordinarie kockens frånvaro, så som beställning av varor, fakturahantering, viss redovisning mm.

Arbetstiden är schemalagd och förlagd till dagtid, vardagar och helger.

Din kompetens

Din kompetens

3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alternativt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Krav på datorvana samt god kunskap i det svenska språket i tal och skrift.

Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta samt ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.

Körkort är meriterande.

Övrigt

Övrigt

Tillsvidareanställning 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Vi har en löpande rekrytering, så vänta inte med din ansökan, eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Sista ansökningsdag:

Krokom – kommunen mitt i Jämtland

Krokom – kommunen mitt i Jämtland

Krokoms kommuns gränser sträcker sig från Storsjöns stränder i söder, till de vidsträckta och vilda fjällen i norr och i öster tar det norrländska inlandets stora skogar vid. Här bor dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län, med närhet till goda kommunikationer till övriga Sverige. Här finns fantastiska möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv. Hit flyttar människor och här vill man stanna, för här får själva livet ta plats.

Kommunen ingår i samiskt för­valtningsområde, vilket gör att vi arbetar för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.

Jag är jätteförtjust i den här platsen, här känner jag att jag kan leva länge

Läs mer om berättelserna från våra 193 byar

Berättelser från våra 193 byar

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny