Specialpedagog till centrala barn- och elevhälsan

Du som brinner för att underlätta inlärningen för barn och elever. Du som är intresserad av att bedriva pedagogisk utveckling på grupp- och organisationsnivå. Du som är utbildad specialpedagog och trivs i skolans värld. Vi behöver dig!

Ett jobb med plats för växtkraft

Välkommen till oss

I Krokoms kommun finns en central elevhälsa som stöd till skolornas elevhälsoarbete. I den centrala barn- och elevhälsan ingår, förutom specialpedagoger även en verksamhetschef, kuratorer, skolsköterskor, skolpsykolog, skolläkare och studie- och yrkesvägledare.

Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 20 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, anpassad grundskola, fritidshem och förskola. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år.

Sök jobbet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sista ansökningsdatum

En dag som specialpedagog

En dag som specialpedagog

Dina arbetsuppgifter kommer att variera utifrån de behov som finns på våra skolor. Du kommer att arbeta i tvärprofessionella team tillsammans med dina kollegor vid elevhälsan.

Vi vill att du tillsammans med rektorerna driver pedagogisk utveckling på grupp- och organisationsnivå i syfte att alla elever når så långt som möjligt i relation till målen i våra läroplaner. Fokus är på det främjande och förebyggande arbetet.

Du hjälper till att underlätta inlärningen för våra elever som har behov av särskilt stöd. Vi värdesätter tidiga insatser i skolans tidigare år och arbetar därför systematiskt med att utveckla vårt arbete för att nå dit. Du kommer att vara ett pedagogiskt stöd för våra lärare där handledning ofta kan vara en av arbetsuppgifterna.

Din kompetens

Din kompetens

Du är utbildad specialpedagog med kompetens och erfarenhet från skolans verksamheter.

Du värdesätter hög delaktighet för personal, elever och även vårdnadshavare i ditt arbete som specialpedagog och har ett förhållningssätt där handledning är ett naturligt arbetssätt.

Det är meriterande om du har kompetenshöjande utbildningar inom matematikutveckling.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Övrigt

Övrigt

Tillsvidareanställning på 100% med tillträde till skolstarten hösten 2024.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Sista ansökningsdag:

Krokom – kommunen mitt i Jämtland

Krokom – kommunen mitt i Jämtland

Krokoms kommuns gränser sträcker sig från Storsjöns stränder i söder, till de vidsträckta och vilda fjällen i norr och i öster tar det norrländska inlandets stora skogar vid. Här bor dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län, med närhet till goda kommunikationer till övriga Sverige. Här finns fantastiska möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv. Hit flyttar människor och här vill man stanna, för här får själva livet ta plats.

Kommunen ingår i samiskt för­valtningsområde, vilket gör att vi arbetar för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.

Jag är jätteförtjust i den här platsen, här känner jag att jag kan leva länge

Läs mer om berättelserna från våra 193 byar

Berättelser från våra 193 byar

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny