Kvinnlig lärare står framför sin klass

Lärare

Ett jobb med plats för glädje

Har du en god empatisk förmåga för att kunna förstå barnens behov och möta dem där de befinner sig? Är du är en god pedagogisk ledare som kan leda elevgruppen? Då kan du vara den vi söker till Hissmoskolan!

En dag på Hissmoskolan

I Krokoms kommun arbetar alla skolor, fritidshem och förskolor efter kommunens vision: ”Vi gör plats för växtkraft”. Hissmoskolan och Krokoms fritidshem samverkar nära för att erbjuda helhetslösningar så att eleverna kan ges möjlighet till utveckling under hela dagen. På skolan går ungefär 90 elever i förskoleklass tom årskurs 2. 

Arbetsuppgifterna innebär att du kommer att arbeta som lärare i de yngre åldrarna. Du ges möjlighet att arbeta utifrån din behörighet samtidigt som du arbetar som klasslärare. Under flera år har vi arbetar med att utveckla undervisningen utifrån bedömning för lärande, något som nu ger goda resultat.

Du får möta elevernas glädje under hela dagarna och har stor frihet att skapa den undervisning som utvecklar eleverna framåt.

En viktig del i arbetet är att uppmärksamma utvecklingsbehov samt att driva utveckling och förbättring av verksamheten mot uppsatta mål.

Din kompetens

Lärarutbildning mot de tidigare skolåren, goda kunskaper i tidig läs & skrivinlärning samt matematikinlärning.

Vi vill att du har empatisk förmåga för att kunna förstå barnens behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra och utmana dem att utvecklas vidare mot målen. Det är även viktigt att du är en god pedagogisk ledare för att kunna leda elevgruppen.

Hissmoskolan ställer höga krav på samarbete då F-klass, grundskola och fritidshem tillsammans arbetar för att stimulera elevernas lärande under hela skoldagen.

Vår värdegrund

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord:

Välkomnande – Här är alla välkomna!

Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.

Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.

Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Övrigt

Vikariat med stor möjlighet till tillsvidareanställning på heltid med tillträde 190814. I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet. Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat.

Fackliga kontaktpersoner nås genom Krokoms kommuns växel 0640 161 00.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:
2019-06-19