två flickor spelar piano och trummor

Lärare i musik till Krokom

Ett jobb med plats för glädje och kreativitet.

Har du förmåga att inspirera och uppmuntra elever att visa sina musikaliska förmågor? Då kan du vara den vi söker!

En dag som musiklärare

I Krokoms kommun arbetar alla skolor, fritidshem och förskolor efter kommunens vision: ”Vi gör plats för växtkraft”. Som musiklärare i Krokoms kommun är du en viktig del i det gemensamma arbetet.

Nu söker vi dig som är behörig i musik, till årskurserna 1-6. Lärartjänsten innebär placering vid Hissmoskolan och Kvarnbackskolan. Varav 60 procent musik samt 40 procent undervisning i övriga ämnen i F-2

Din huvuduppgift är att undervisa och inspirera elever i årskurserna 1-6 inom musikämnet utifrån de kommunala och nationella målen.

En annan viktig del är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål och att vara en viktig del i skolans och elevernas strävan mot måluppfyllelse.

Du stödjer och uppmuntrar elever till att våga visa sina musikaliska förmågor i samband med skolavslutningar och andra tillställningar.

Du har stora möjligheter att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer.

Din kompetens

Du har lärarutbildning med behörighet och legitimation, även annan relevant erfarenhet eller utbildning är av intresse. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.

Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbeten såväl inom ämnet som inom arbetslaget. God samarbetsförmåga med såväl kollegor som elever är en förutsättning.

Vår värdegrund

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord:

Välkomnande – Här är alla välkomna!

Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.

Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.

Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.

Rekrytering kommer att ske löpande vilket betyder att tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum passerat.

Fackliga kontaktpersoner nås genom Krokoms kommuns växel 0640 161 00.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:
2019-10-14