Krokoms kommun

Fritids­pedagog till Aspås fri­tidshem

Ett jobb med plats för glädje.

Aspås skola och fritidshem arbetar mot visionen ”Aspås skola är en må-bra skola. Här arbetar vi hälsofrämjande, för goda relationer och ett lustfyllt lärande med höga förväntningar”.

En dag på Aspås fritids­hem

I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.

Vi söker dig som med din kunskap och erfarenhet vill bli en viktig del i det gemensamma arbetet mot kommunens vision: ’’Vi gör plats för växtkraft’’.

Aspås fritidshem har ca 50 inskrivna elever. Fritidshemmet har en avdelning och tillsammans arbetar arbetslaget med ålders­blandade grupper, främst elever i åk F-4 är inskrivna här. Aspås fritidshem söker nu en fritidspedagog för vikariat under vårterminen 2020.

Aspås skola och fritidshem arbetar mot visionen ” Aspås skola är en må-bra skola. Här arbetar vi hälsofrämjande, för goda relationer och ett lustfyllt lärande med höga förväntningar”.

Här har vi nära till skog och idrottsplats med skidspår och hockeyrink.

Din kompetens

Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete, din förmåga till samarbete och personlig lämplighet.

Meriterande är kunskaper och erfarenheter att undervisa i idrott och hälsa. Önskvärt är goda kunskaper inom digitalisering och programmering.

Det är meriterande om du har förankring i samisk kultur och har traditionella samiska kunskaper samt talar något samiskt språk.

Vår värdegrund

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord:

Välkomnande – Här är alla välkomna!

Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.

Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.

Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Övrigt

Vikariat under vårterminen 2020 på heltid med tillträde enligt överenskommelse dock senast 2020-02-03. I Krokom är heltid norm och deltid en möjlighet.

Rekrytering kommer att ske löpande vilket betyder att tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum passerat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryterings­kanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640 161 00.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:
2019-12-09