Leende man i glasögon, klädd i blå skjorta med röda hängslen viker ihop en tumstock

Fastighetsskötare till Krokomsbostäder

Ett jobb med plats för service

Är du serviceinriktad, handlingskraftig och intresserad av teknik och fastighetsskötsel? Då kan du vara den vi söker!

En dag som fastighetsskötare på Krokomsbostäder

Krokomsbostäder är ett kommunägt bostadsbolag i Krokoms kommun som erbjuder ett schyst boende till alla oavsett fas i livet.

Krokomsbostäder är kommunens största hyresvärd med ett varierande utbud av bostäder och lokaler i olika delar av kommunen och i varierande storlekar och prisklasser. Ungefär vart sjätte hushåll bor hos oss vilket innebär ett särskilt ansvar att förvalta.

I rollen som fastighetsskötare ansvarar du för drift, skötsel, felsökning, underhåll och reparationer av våra fastigheter och tekniska utrustning. Du arbetar i huvudsak i kommunala lokaler. I jobbet ingår även skötsel av grönytor. I nära samverkan med våra hyresgäster och kunder bidrar du till att skapa attraktiva lokaler och boende med hög service och kvalitet.

Din kompetens

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning eller påbyggnad inom fastighet och teknik eller likvärdig teknisk utbildning. Du har också några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. God datorvana och körkort för personbil är ett krav. Stor vikt läggs på din sociala förmåga och handlingskraft.

Övrigt

Heltid, beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten. Provanställning kan bli aktuell.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:
2019-12-10