Manlig lärare med skägg skrattar.

Lärare i NO och matematik till Nyhedens skola

Ett jobb med plats för kreativitet och skratt.

Vi söker en engagerad, legitimerad lärare med behörighet i matematik och NO för års­kurs 7-9. Nyhedens skola är en skola med ca 250 elever i årskurs 7-9 belägen strax utanför Krokoms centrum, med goda bussförbindelser och närhet till både natur och idrottsplats.

En dag på Nyhedens skola

Du kommer företrädesvis att arbeta med undervisning i NO och matematik. En viktig del i ditt arbete är att identifiera elever behov av både stöd och utmaningar för att nå så långt som möjligt i sin kunskapsut­veckling.

Du blir handledare tillsammans med en kollega för eleverna i en klass i årskurs 8.

De behöver ha god förmåga att samarbete och ser för­delen med att arbeta i ämnesteam. Nyhedens skola har fullt utrustade salar för kemi, biologi och fysik. Alla salar ligger i anslutning till varandra och har tillgång till sk prepprum. Skolan har behöriga och erfarna ämneslärare inom matematik och NO.

Din kompetens

Vi söker en engagerad, legitimerad lärare med be­hörig­het i matematik och NO för årskurs 7-9. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning, men väl­komnar nyutexaminerade lärare. Du behöver ha god sam­arbetsförmåga och ha ett gott bemötande mot elever, personal och vårdnadshavare. För att kunna möta alla elever behöver du vara en god pedagogisk ledare med empatisk förmåga.

Övrigt

  • Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2020 08 11 eller enligt överenskommelse.
  • Sista ansökningsdatum är 2020 05 31
  • Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.
  • Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
  • Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640 161 00

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

 

Ansökan

Sista ansökningsdatum:
2020-05-31