Teacher with line up of children in class

Lärare till Hovs skola i Alsen

Ett jobb med plats för glädje.

Inför höstterminen 2020 välkomnar vi dig som kan och vill göra skillnad för våra elever på Hovs skola. Du som söker har legitimation och är behörig att undervisa i årkurserna 1-7.

En dag på Hovs skola

På Hovs skola genomsyras verksamheten av ett F-6 perspektiv vilket innebär ett nära samarbete mellan klasserna samt skola och fritidshem. Trygghet och trivsel för elevernas är alltid i fokus då detta är grund­bultarna för utveckling, lärande och måluppfyllelse.

Du kommer undervisa i årskurserna 2-3 alternativt 4-6 och tillsammans med dina kollegor kommer du vara en viktig del i skolans utveckling.

Pedagogik kan se ut på många sätt, alla våra elever är olika och har olika behov. En viktig arbetsuppgift är att stödja eleverna i deras per­sonliga utveckling så att de kan fungera socialt i samhället. Att inspi­rera, motivera och väcka nyfikenhet hos eleverna att själva söka kun­skap är en stor del i arbetet.

Hovs skola är en F-6 skola där cirka 40 elever beräknas gå nästa läsår. Skolan ligger belägen mitt i Alsen med utsikt över Alsensjön och fjäll­världen, cirka tre mil väster om Krokom. Här finns fina lokaler, en stor skolgård och närhet till naturen.

Din kompetens

För att trivas i uppdraget ser du arbetslaget som en resurs och det är självklart för dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter. Vi fäster stor vikt vid din självständighet samt förmåga att arbeta kollegialt då detta är en liten skola och därmed få pedagoger.

Du är engagerad och har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande. Detta tillsammans med ett bra värdegrundsarbete skapar goda förutsättningar för elevers resultat och måluppfyllelse. Du är väl förtro­gen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.

För uppdraget söker vi dig med giltig behörighet och legitimation riktad mot årskurserna 1-7.

Det är meriterande om du har förankring i samisk kultur och har tradi­tionella samiska kunskaper samt talar något samiskt språk.

Utvecklas med glädje

Ditt uppdrag är viktigt för att utveckla våra pedagogiska verksamheter. Krokoms kommuns vision är ”Vi gör plats för växtkraft”, som lärare är du en viktig del i detta gemensamma arbete.

Övrigt

Tillsvidareanställning på 60-75% med tillträde i samband med läsårsstart augusti 2020.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Fackliga kontaktpersoner nås genom kommunens växel 0640 161 00.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

 

Två lärare framför yngre elever

Ansökan

Sista ansökningsdatum:
2020-04-13