Krokomsbostäder

Arbetsledare Rörnät

Ett jobb med plats för utveckling i en kommun som växer.

Krokoms kommun växer och det innebär en spännande utveckling för oss som jobbar med VA-frågor. Vill du vara en del i vårt expansiva arbete med att bygga och säkra distributionen av spill- och dricksvatten? Vi söker dig som vill arbetsleda vår rörnätsgrupp i detta viktiga arbete.

En dag på VA i Krokom

Du sköter daglig arbetsledning av rörnätsgruppen som idag består av 4 rörläggare, och stöttar dessa, samordnar gruppens uppdrag samt samverkar med övriga delar av organisationen. Gruppen ansvarar för drift, skötsel och underhåll av vatten- och avloppsledningsnätet inom Krokoms kommun. Du har dagliga kontakter med kunder och entreprenörer. Kontinuerlig och tydlig kommunikation är en viktig del av ditt arbete, både internt och externt.

Dina administrativa uppgifter består bland annat av attestering av tid och ekonomi. Du ingår i den grupp inom avdelningen som tar fram långsikt planering för hela organisationens arbete. Du utvecklar kontinuerligt verksamheten genom att motivera och entusiasmera till nytänkande samt jobba med ständiga förbättringar.

Din kompetens

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha god dator- och systemvana. Du är en mycket god administratör och bra på att strukturera och organisera. Du har lätt för att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt.Tjänsten kräver
B-körkort.

Det är meriterande med ledarerfarenhet, särskilt inom vatten och avloppsbranschen. Det är även meriterande med erfarenhet från arbete med mark och anläggning, VA-banken samt arbete på väg
1 & 2.

Vi önskar att ditt ledarskap bidrar till att skapa förutsättningar för att medarbetarna ska kunna utföra ett arbete med god kvalitet. Personlig lämplighet för uppdraget bedömer vi som viktigt och vi kommer i rekryteringsprocessen särskilt att fokusera på din förmåga att stödja och handleda personalen i sina uppdrag, skapa trygghet och delaktighet, att inspirera och motivera samt på din förmåga att sträva mot ständig förbättring och utveckling i verksamheten.

Vi tror att en mångfald berikar jobbet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

I din tjänst kan du komma att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kan därför bli aktuellt.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokom är heltid norm och deltid en möjlighet.

Kontaktperson
Katarina Fredriksson
Verksamhetschef VA
0640 16441
Katarina.fredriksson@krokom.se

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
0640 161 00

Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

 

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Krokomsbostäder

Ansökan

Sista ansökningsdatum:
2020-08-31