Underhållsarbetare

Ett jobb med plats för handlingskraft

Är du en erfaren och ansvarstagande hantverkare som är van att arbeta självständigt? Då kan det här vara ett jobb för dig.

En dag på Krokomsbostäder

Som underhållsarbetare kommer du framför allt att arbeta med åtgärder som föranletts vid lägenhetsbesiktningar som mindre snickeriarbeten, mattläggning, målning, kakling och mindre underhållsarbeten. Även lägenhetsbesiktningar ingår i arbetsuppgifterna och Krokomsbostäder ser till att du får utbildning för detta om det är aktuellt.

Underhållsgruppen är en resurs för Krokomsbostäder som helhet vilket innebär att personal från underhållsgruppen kan fördelas utifrån behov då det exempelvis behövs hjälp i yttre skötsel.

Vi arbetar ständigt med förbättringar och vår ambition att skapa kvalité för våra hyresgäster är en central del när det gäller att utveckla Krokomsbostäders vision att skapa en värld av goda grannar.

Din arbetsgrupp
Du ingår i en dynamisk grupp om fem underhålls- och fastighetsarbetare där du till stor del självständigt ansvarar för utförandet.

Din kompetens

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av det arbete eller arbeten som kan vara likvärdigt med det som efterfrågas. Det är meriterande om du har en yrkesutbildning inom måleri, VS eller mattläggning.

Du är van att jobba självständigt och ansvarstagande. Du har god datorvana och körkort för personbil. Stor vikt läggs på social förmåga och handlingskraft.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas.

Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Fackliga kontaktpersoner nås genom Krokoms kommuns växel 0640 161 00.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum: