en kvinnlig lärare står framför sina elever och pekar på en whiteboard i bakgrunden

Lärare till Änge skola

Ett jobb med plats för utveckling och nytänkande

Gillar du utmaningar och har modet att prova nya vägar? Då kan det här vara ett jobb för dig.

En dag på Änge skola

Änge skola är en F-9 skola med ungefär 270 elever och ett stadigt ökande elevantal de närmaste åren. I årskurs 7-9 tar skolan emot elever från tre andra F–6 skolor. Då flera kollegor går i pension söker vi nu lärare till årskurserna 7-9 inom ämnena SO, svenska, engelska, matematik, NO, spanska, hemkunskap, idrott och textilslöjd. 

Din huvuduppgift som lärare är att undervisa och inspirera eleverna i årskurserna 7-9 utifrån de kommunala och nationella målen.

Änge skola samarbete med skolverket och MIUN utifrån skolverkets satsning ”Samverkan bästa skola”. Vi arbetar aktivt med kollegialt lärande och utvecklar tre målområden tillsammans; kunskap och lärande, trygghet och studiero samt ledning och styrning.

Skolutveckling är en stor del av skolans gemensamma arbete för att nå bättre kunskapsresultat. Skolan arbetar för att bli bättre på att ta tillvara varje elev och personals styrkor och nyttja det för att elever ska få utvecklas så långt det är möjligt.

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet och legitimation inom ett eller flera av de ämnen vi söker. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.

Du är öppen för nya idéer och tankar i att möjliggöra undervisning utifrån olika sätt. Viktigt är att du gillar utmaningar och att du har modet att prova nya vägar. Du ska ha lätt för att samarbeta. Det är av största vikt att du står för skolans värdegrund. Det är en merit om du har arbetat med NPF-säkrad undervisning.

Övrigt

Tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Fackliga kontaktpersoner nås genom Krokoms kommuns växel 0640 161 00.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum: