Teacher with line up of children in class

Lärare med behörighet fritidshem till Hovs skola

Ett jobb med plats för växtkraft

Vi söker en engagerad lärare som har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande!

Hovs skola ligger belägen mitt i Alsen, med utsikt över Alsensjön och fjällvärlden. Här finns fina lokaler, en stor skolgård och närhet till naturen. Skolan har ett 40-tal elever från förskoleklass upp till årskurs sex.

En dag på Hovs skola

På Hovs skola genomsyras verksamheten av ett F-6 perspektiv, vilket innebär ett nära samarbete mellan klasserna samt skola och fritidshem. Trygghet och trivsel för eleverna är alltid i fokus då detta är grundbultarna för utveckling, lärande och måluppfyllelse.

Du kommer att arbeta med undervisning i fritidshemmet. Undervisningen i fritids­hemmet ska stimulera elevernas utveckling och lärande samt erbjuda eleverna en meningsfull fritid.

Pedagogik kan se ut på många sätt, alla våra elever är olika och har olika behov. En viktig arbetsuppgift är att stödja eleverna i deras personliga utveckling så att de kan fungera socialt i samhället. Att inspirera, motivera och väcka nyfikenhet hos eleverna att själva söka kunskap är en stor del i arbetet.

Din kompetens

För uppdraget söker vi en legitimerad lärare med behörighet i fritidshemmet.

För att trivas i uppdraget ser du arbetslaget som en resurs och det är självklart för dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter. Vi fäster stor vikt vid din självständighet samt förmåga att arbeta kollegialt då detta är en liten skola och därmed få pedagoger.

Du är engagerad och har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande. Detta tillsammans med ett bra värdegrundsarbete skapar goda förutsättningar för elevers resultat och måluppfyllelse.
Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har förankring i samisk kultur och har traditionella samiska kunskaper samt talar något samiskt språk.

Utvecklas med glädje

Ditt uppdrag är viktigt för att utveckla våra pedagogiska verksamheter. Krokoms kommuns vision är ”Vi gör plats för växtkraft”, som lärare är du en viktig del i detta gemensamma arbete.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde i samband med läsårsstart augusti 2021.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Fackliga kontaktpersoner nås genom kommunens växel 0640 161 00.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

 

Ansökan

Sista ansökningsdatum: