Attractive businesswoman smiles as she talks on her phone headset.

Kundtjänsthandläggare Renhållning

Ett jobb med plats för utveckling, kreativitet och nära kundservice

Är du nyfiken, engagerad och vill ge god service? Krokoms kommuns renhållningsverksamhet har fått nya uppdrag och förstärker nu laget med en kundtjänsthandläggare. Är det dig vi letar efter? Välkommen med din ansökan!

En dag som kundtjänsthandläggare

Hos oss får du chansen att utveckla ditt intresse för kundrelaterade frågor. I rollen som kundtjänsthandläggare blir du en självklar nyckelperson i kontakten med våra kunder. Du kommer att få vägleda kring avfallssortering och abonnemangsval, sköta beställningar och mycket, mycket annat.

I rollen har du samordningsansvar för information på vår hemsida och bidrar till att vårt kundregister hålls uppdaterat och i gott skick.

Du blir den åttonde personen i ett rutinerat och motiverat team, som ser fram emot att träffa dig!

Din kompetens

Du har minst gymnasiekompetens och gärna en administrativ vidareutbildning.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av kundhantering, administrativa system samt att du är intresserad av digital utveckling.

Tidigare erfarenhet inom områdena vatten och renhållning, drift och logistik för förpackningsinsamling är meriterande, liksom erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet.

Som person ska du ha mycket god förmåga att uttrycka dig skriftligt och muntligt på svenska. Du är kvalitetsmedveten, drivande och lyhörd mot verksamhetens och kundernas behov. Du medverkar gärna i utvecklingen av nya funktioner och arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och engagemang för arbetsuppgifterna där kundrelaterade frågor är något du brinner för.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 30 november

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Attractive businesswoman smiles as she talks on her phone headset.

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny