Vi söker hälso- och sjuk­vårds­personal, bistånds­hand­lägg­are och äventyrare!

Tre människor vandrar på ett fjäll

För tredje året i rad så upprepar vi rekryterings­­succén! Vikariera inom vården hos oss sommaren 2022 och få betalt boende och tillgång till Sveriges vackraste natur!

Upplev fantastiska Jämtland med oslagbar natur, fjäll och fiskevatten. Vi söker personal till Hälsa och sjukvård sommaren 2022, 80 eller 100 procent. Vi erbjuder boende där du kan kombinera arbete med vandring i fjällen eller fiske i Jämtlands bästa fiske­vatten.

För att ta del av erbjudandet så behöver du arbeta hos oss minst fyra veckor under sommarperioden, gärna längre. Vecka 25 till och med vecka 34. Vi söker:

  • sjuksköterskor
  • arbetsterapeuter
  • fysioterapeuter
  • biståndshandläggare
  • distriktssköterskor

Intresserad? Kontakta marie.hermansson@krokom.se

Du kan också ringa Marie direkt på 0640 163 14.

Fackliga kontaktpersoner nås genom Krokoms kommuns växel 0640 161 00.

Arbetsuppgifter och kvalifikationskrav

Arbetsuppgifter och kvalifikations­krav

För arbete som distrikts­sköterska/sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysio­terapeut krävs yrkes­legitimation.

I arbetsuppgifterna ingår ansvar att planera och genomföra hälso- och sjukvårdsåtgärder. Detta sker genom dina insatser direkt till person eller genom hand­ledning, delegering och uppföljning. Vi arbetar tillsammans med omvårdnads­personal på särskilt boende och i hemsjuk­vården samt inom kommunens LSS-verksamheter.
Du har en viktig roll i samarbete med övriga professioner kring individen.

För tjänsten som biståndshand­läggare krävs socionom examen och några års erfarenhet av bistånds­handläggning.

I arbetet ingår ansvar för att utreda och fatta beslut enligt gällande lagstiftning och genomföra upp­följningar. Du har en viktig roll i sam­verkan med övriga professioner och är en nyckelperson när det gäller vårdplanering.

B-körkort krävs för samtliga tjänster.

Vid samverkan med regionen används vårdplaneringssystemet Cosmic link. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA.

Boende

Boende

Vi kommer att erbjuda boende med minst vandrarhemsstandard. Eget rum och badrum med tillgång till kök och tvätt. Egen stuga eller lägenhet kan också bli aktuellt.

Nordens bästa fiske!

Nordens bästa fiske!

Krokoms kommun erbjuder några av Nordens absolut bästa fiske­platser – och de flesta kommer du att få fiska helt gratis i. Från vid­sträckta fjäll till skogens trollska tjärnar och dundrande forsar. Öring, röding, gädda och harr – här finns drömfiskarna i de vackraste av omgivningar.

Ta med både hunden och fiskespöt på fjäll­turen, så får du garanterat ett minne för livet. Fjällkedjan och dess vilda vatten finns bok­stavligen framför näsan på dig i vår kommun.

Här får du mer inspiration om fiskeparadiset i Krokoms kommun

Vandring

Vandring

Oavsett om du är proffs eller nybörjare inom vandring så kan du rikta in kom­passen mot Krokoms kommun. Vi kan stoltsera med en av Europas sista orörda skogs- och fjällområden, näm­ligen Hotagens naturreservat, där bara orken och tiden sätter stopp för äventyret.

Hotagens naturreservat är ett samiskt kultur­landskap som också är ett hem och arbetsplats för många samer i Krokoms kommun.

Du får heller inte missa vårt berömda blomster­­fjäll An­sätten, dit människor från hela världen kommer för att botanisera bland vackra växter i storslagen miljö. Här kan du gå med eller utan guide - en upp­levelse som under hög­sommaren saknar motstycke.

Eller varför inte ta en tur upp på Önrun, en kort och lättsam vandring på 1,5 km upp till toppen, där du bjuds på en makalös pano­ramavy över skogs- och fjällandskap. Den som vill vandra längs utstakad led i magisk fjällmiljö har ett femtontal leder att välja på.

Vill du under din vandring uppleva en del av kulturhistorien? Ett måste är då en tur förbi häll­ristningarna i Glösa som skapats av människor för 6000 år sedan!

Vill du utforska omgivningen så har du även Åres fjällvärd runt hörnet! Möjligheterna är oändliga.

Här hittar du tips på vandringar i våra olika kommundelar

Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny