Krokoms Guldkväll 2018

Björn Wahlberg, Annika Noaksson, Börje Olsson, Anna Björk Larsson, Lena Sundström Mattsson, Ås Framtid

Björn Wahlberg, Annika Noaksson, Börje Olsson, Anna Björk Larsson, Lena Sundström Mattsson, Ås Framtid

Under Krokoms Guldkväll lyfts kommunens hjältar fram, både enskilda personer och företag. Vinnare av det mest åtråvärda priset Guldkroken 2018 blev Ås Framtid.

Den nionde upplagan av Krokoms Guldkväll genomfördes helt enligt planerna; god mat, underhållning med något för alla smaker och en spännande prisutdelning. Mats Hurtig, projektledare och konferencier under kvällen är supernöjd.

– I år har vi haft rekordmånga gäster och jag var lite nervös innan för logistiken. Men det har fungerat fantastiskt bra och jag är jättenöjd, säger en strålande glad Mats Hurtig.

Totalt delas tio priser ut under kvällen där höjdpunkten är utdelningen av Guldkroken. Det är tuffa kriterier som ska uppfyllas och pristagarens insats bedöms utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Det kan handla om förbättrad miljö, levande landsbygd, ekonomisk tillväxt, social sammanhållning, mångfald eller minimerad klimatpåverkan.

Alla pristagare hittar du här

Nominerade till Guldkroken i år var Hotagens Trygghetsråd, Rödöns SK och Ås Framtid. Glädjen i salen var stor när vinnaren, Ås Framtid, presenterades.

Motivering:

Med ett målmedvetet framtidsarbete, en bred verksamhet och en driftig styrelse verkar Ås Framtid för bygdens utveckling och invånarnas gemensamma intressen och trivsel. Åsbygden växer som ort och det behövs en förening som arbetar brett med inforamtion, samverkar och samordnar bygdens alla föreningar. Ås Framtid är också alltid beredd att ikläda sig rollen som arrangör i stort som smått. Ås framtdi är vad man säger, en verklig framtidsförening.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny