Translate site

Startsida Krokoms kommun

Riksteatern sätter upp "Vi som bor här" i Krokomshallen

Stefan Sundström och Martin Emtenäs deltar i föreställningen "Vi som bor här".

I samband med höstmarknaden som anordnas i Krokomshallen den 25 november kommer Riksteatern med föreställningen Vi som bor här.

Under lördagen med början klockan 11.00 är det höstmarknad i Krokomshallen. På kvällen kommer Riksteatern med ”Vi som bor här”. Naturskildraren Martin Emtenäs och den legendariske musikern Stefan Sundström ger sig ut på årets yvigaste och grönaste turné i höst och den 25 november har turnen kommit till Krokom och Krokomshallen!

Välkomna till en föreställning om biologisk mångfald - i mellanrummet mellan glitter och gråsuggor. Fortfarande finns det storslagen natur runt om i vårt land, välkända platser och dolda smultronställen. Med stor erfarenhet av svensk natur och sin passion för djur undersöker Martin det unika med varje plats som föreställningen sätts upp på. Stefan Sundström väver in nyskrivna låtar om djur och natur.

Föreställningen bygger också på insamlat material om den lokala miljön och lokala hjältar som brinner för att rädda den.

Under dagen är det höstmarknad i Krokomshallen. Ta chansen att fynda julklappar från lokala hantverkare, träffa lokala företagare inom gröna näringar, provkör en elbil eller provcykla en elcykel. Det blir underhållning med sång och musik och kaffe och kolbullar finns såklart att köpa.

Höstmarknaden är ett samarrangemang mellan Riksteatern i Krokoms kommun, ABF, Krokoms byförening, Grönt center i Ås och Krokoms kommun.


Uppdaterad 2017-11-10 av Åsa Sjödin
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarFölj Krokoms kommun på Facebook
Följ Krokoms kommun på Instagram
Följ Krokoms kommun på YouTube

KROKOMS KOMMUN Offerdalsvägen 8, 835 80 Krokom
Tel. 0640-161 00 vxl (mån-tor kl 08-17, fre kl 08-16)  |  Fax 0640-161 05 
Organisationsnummer: 212000-2478 | krokoms.kommun@krokom.se

Cookies på krokom.se