Daglig verksamhet

Du som har en funktionsnedsättning som gör att du inte kan arbeta, har rätt till en meningsfull och anpassad sysselsättning i din vardag – en daglig verksamhet.

Vad är daglig verksamhet?

  • En sysselsättning eller aktivitet som är anpassad efter dig som person och som bygger på dina intressen, vilja och resurser
  • Ger dig möjlighet till sociala kontakter, stimulans och miljöombyte
  • Aktiviteter som bidrar till att öka din självständighet och självkänsla

Våra arbetsplatser

Daglig verksamhet erbjuds inom kommunal verksamhet och i samarbete med företag inom handel och industri.

Amigo

Amigo

Finns på Hissmofors i Krokom. På Amigo jobbar vi med legojobb, återvinning och externa arbeten. I vårt växthus odlar vi både blommor och grönsaker.

Café Bönan

Café Bönan

Ligger i centrala Krokom och erbjuder fika till företag och arbetsplatser i närheten.

Trä och service

Trä och service

Har sin verksamhet i Industrihuset i centrala Krokom. Vi utför träarbeten på beställning från privatpersoner och kommunala verksamheter. Hit skickas också en stor del av kommunens returpapper för att strimlas. Här finns också möjlighet att delta i skogsarbete som gallringsuppdrag.

Fixarna

Fixarna

Vi är två arbetslag som jobbar med återvinning på Näldens ishall, på Dille Naturbruksgymnasium och på äldre­boendet Blomstergården samt kommunens förskolor.

Torpet

Torpet

Är som det heter, ett torp intill Krokoms­porten. Här tillverkar vi ved, driver höns­­farm, odlar potatis och utför andra typer av utomhusjobb.

Cafè Delikat

Cafè Delikat

Ligger i kommunhuset och erbjuder fika till medarbetare i kommunhuset.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny