Translate site

Startsida Krokoms kommun

Våld och hot i nära relationer

Vem som helst kan utsättas för våld – kvinnor, män, barn, unga och gamla.  Det kan vara av någon som man har eller haft ett förhållande med, en pojk- eller flickvän, maka, make eller sambo.

Med våld i nära relationer menas psykiskt, fysiskt och sexuellt våld inom familjen, eller mellan andra människor som har en nära relation med varandra.

Är du utsatt för våld eller hot kan du vända dig till socialtjänsten i Krokoms kommun. Vi vänder oss till kvinnor och män som utsatts för våld eller hot i nära relationer eller hedersrelaterat våld.

För att komma i kontakt med en av socialsekreterarna som arbetar på socialtjänsten ringer du till Individ- och familjeomsorgens expedition.

Tillsammans mot våld

En webbportal framtagen på initiativ av styrgruppen Myndighetssamverkan mot våld i nära relation i Jämtlands län. Denna webbportal ska bidra till att göra det enklare för våldsutsatta och våldsutövare att hitta till rätt instans för att få råd, stöd och hjälp.

Centrum mot våld

Centrum mot våld är ett länsövergripande projekt som vänder sig till personer boende i Jämtlands län som blivit utsatta för våld i en nära relation.

Vi erbjuder dig:

  • Individuella stödsamtal / rådgivning.
  • Trappan-samtal  - stödjande och bearbetande samtal för barn och ungdomar som upplevt våld. Du kan ringa själv eller med hjälp av någon vuxen.
  • Konsultationssamtal för yrkesutövare
Uppdaterad 2014-10-16 av Ulla Eriksson

Kontakta oss
Har du tekniska frågor eller vill kommentera informationen på sidan så kan du kontakta webbredaktionen. Klicka här!

Följ Krokoms kommun på Facebook
Följ Krokoms kommun på Instagram
Följ Krokoms kommun på YouTube

KROKOMS KOMMUN Offerdalsvägen 8, 835 80 Krokom
Tel. 0640-161 00 vxl (mån-tor kl 08-17, fre kl 08-16)  |  Fax 0640-161 05 
Organisationsnummer: 212000-2478 | krokoms.kommun@krokom.se
VAT: SE212000247801

Cookies på krokom.se