Fråga mig

Vi hjälper dig att hitta rätt!

När du är på väg att flytta till Krokoms kommun kan det vara skönt att få lite personlig guidning. Gun Svedestedt, Joanna Lindberg och Marie Lemon jobbar i vårt kundcenter och de vägleder dig gärna! Våra kommunvägledare har bra koll på kommunens nyckelpersoner och kan svara på dina frågor.

Fråga mig!

Kanske vill du eller någon i din närhet lära känna nya människor genom att engagera dig i någon av våra föreningar och byalag? Vill du ha tips på saker att upptäcka, uppleva och njuta av bland våra milsvida fjäll, glittran­de sjöar eller hitta till tätortsnära andningshål?

Eller har du frågor om hur det fungerar med sophämtning eller skolskjutsar? Oavsett går det bra att ringa, mejla eller besöka oss i kundcenter som finns i kommunhuset i Krokom.

Här hittar du svar på de vanligaste inflyttarfrågorna

Skicka en intresseanmälan

Funderar du på att flytta till Krokoms kommun? Fyll i kontaktformuläret och berätta vad du vill veta mer om så tar vi kontakt med dig inom kort.

Varför kan jag välja fler kommuner än Krokom?

Vi vill att fler ska flytta till Jämtland Härjedalen och genom projektet ”En attraktiv region” samarbetar länets kommuner och Region Jämtland Härjedalen för att underlätta för dig som vill flytta till Jämtland Härjedalen. Därför kan du göra en intresseanmälan till fler kommuner än Krokom.

Efter att du lämnat dina kontaktuppgifter i formuläret nedan kommer du bli kontaktad av den eller de kommuner som du är intresserad av.

Meny