Press och informa­tionsmaterial

En hög med tidningar

Kommunikationen från Krokoms kommun ska vara tillgänglig, öppen, tydlig och saklig. Här kan du ta del av press- och informationsmaterial samt vilka kommunikationskanaler vi använder.

Vi använder oss av flera olika kommunikationskanaler för att sprida vår information samt att komma i kontakt med dig som kommuninvånare.

Krokoms kommun har ingen utpekad presstalesperson. Oftast är det närmast berörda chef som kan uttala sig. Kommunens anställda och förtroendevalda kan tala med media inom sitt ansvarsområde. Om du inte vet vem du ska vända dig till så kan du kontakta kommunikationsavdelningen.

Hemsida

Sociala medier

Sociala medier

För oss är det viktigt att finnas i de kanaler som en stor del av våra kommuninvånare befinner sig varje dag. Följ oss gärna på någon av våra kanaler i sociala medier.

Kommuntidningen Vårt Krokom

Kommuntidningen Vårt Krokom

Kommuninformationen Vårt Krokom delas ut till alla hushåll och företag i kommunen fyra gånger per år. Tidningen når även alla hushåll i Östersunds kommun samt finns att hämta via tidningsställ på olika serviceställen i övriga kommuner runt om i länet.

Läs  mer om Vårt Krokom och bläddra i tidningen

E-tjänsteplattformen

E-tjänsteplattformen

Vår e-tjänsteplattform är en portal för alla våra e-tjänster och blanketter.

Länk till våra e-tjänster Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Digitala skärmar

Digitala skärmar

På Magneten i Krokom finns två digitala skärmar där du kan se vårt nyhetsflöde, senaste uppdateringar på vår facebooksida samt information om kommande evenemang. I kommunhusets reception i Krokom finns en digital skärm som bland annat informerar om dagens möten i huset.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny