Göra

Göra

Ett smör­gås­bord av upp­levelser. På vintern hittar såväl skoter­fantasten som skid­åkaren sina guld­korn bland leder, backar och spår. Sommar­tid hägrar fiske och vandring. Hösten innebär vandring och jakt­säsong på både vilt, bär och svamp. Informationen på dessa sidor hanteras av respektive verksamhet. Verksamheten ansvarar själv för att få sin sida upplagd och hålla den uppdaterad.

Hitta direkt

 • Aktivitetsföretag

  Vill du utmana familjen i en bowlingmatch, svinga en golfklubba, paddla kanot, jaga fågel, ge dig ut på en skotertur eller spana efter björn i ett vildgömsle?

 • Bada och paddla kanot/kajak

  Vill du hitta en ny badstrand eller ge dig ut på kanot eller kajaktur?

 • Hantverk och butik

  Upptäck kommunens olika butiker och hantverkare.

 • Jakt och fiske

  Ett litet ryck i spöt, och tyngden av blänket fortplantar sig till dina fingrar. Pirret i magen. Ska det nappa nu? Och plötsligt hugger den, rödingen du väntat på. När kampen är över, och fisken ligger blank och sprittande på isen, bubblar det inombords av glädje.

 • Kultur och historia

  Vill du besöka en levande fäbod eller se historiska hällristningar? Missa inte att uppleva vad en märklig man lyckades samla ihop under sina levnadsår på Mus-Olles museum. Kika på historiska hällristningar i Glösa och Gärde eller besök en levande fäbod i Valsjöbyn.

 • Naturupplevelser

  Är du intresserad av natur- och djurliv, besök Mussjön och beskåda fåglar eller fotografera vackra orkidéer i Forsåsens orkidéekärr. Eller varför inte besöka naturreservatet Offerdalsberg och passa på att se Jämtlands största alm?

 • Vandra

  Över vidderna seglar en vråk, lika fri som du själv där uppe på fjället. En blick på kompassen och sedan vidare, med vinden i ryggen och paradiset för dina fötter. Uppe på Nöjdfjället är utsikten makalös. Här kan du njuta naturen så gott som ensam. På sommaren till fots, vintertid med skidorna på. Klicka på kartan för att få tips på vandringa i de olika kommundelarna.

 • Vinter

  På vintern hittar såväl skoter­fantasten som skid­åkaren sina guld­korn bland leder, backar och spår. En och annan kälkbacke kan man också hitta! Upplev krispikt vinterlandskap med hjälp av slädhundar eller på en is någonstans.

Meny