Trä- och metallslöjdslärare till Cederbergskolan

Ett jobb med plats för gemenskap och växtkraft

Till Cederbergskolan i Föllinge behöver vi nu en lärare i trä- och metallslöjd. Här kommer du att möta en gemenskap som stimulerar till växtkraft. Här samarbetar vi med nationell kompetens inom flera områden. Sök till oss och få en bra chans att utvecklas!

Välkommen till Cederbergskolan!

Cederbergsskolan beskrivs kanske bäst som något så unikt som en byskola i F-9 format. Genom att arbeta på en skola med ca 100 elever från F-9 skapas unika möjligheter att möta och skapa en relation med alla elever och vuxna. Just relationer och skolans kultur är hög prioritet i vårt arbete. Alla pedagoger i F-9 jobbar tillsammans i utvecklingsarbete och vardag, vilket gör att vi har hela skolan som perspektiv och kan tänka långsiktigt för både elev och organisation.

Cederbergskolan ingår i Föllinge skolområde. Här finns totalt tre landsbygds-/byskolor med ca 150 elever från 6-16 år i ett och samma rektorsområde. Vi är ett område med ett stort utvecklingsdriv och ett pågående och framgångsrikt utvecklingsarbete där vi samarbetar med nationellt framstående kompetenser inom bland annat didaktik, betyg och bedömning och kollegial skolutveckling.

Din kompetens

För tjänsten som lärare i trä- och metallslöjd krävs att du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd och gärna ytterligare något ämne. Eller att du har erfarenhet eller utbildning som arbetsgivare bedömer likvärdig.

Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att arbeta med lågaffektivt bemötande och pedagogiskt utvecklingsarbete. Men gärna också att du har behörighet i fler ämnen.

Du har empatisk förmåga att kunna förstå elevernas behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra, stimulera och utmana dem att utvecklas vidare.

För att trivas i uppdraget ser du arbetslaget som en resurs och det är självklart för dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter. Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för och din förmåga till samarbete.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på minst 50% beroende på behörighet, med tillträde 14 augusti 2024.

Sista ansökningsdag är 10 maj 2024.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Medarbetarna har ordet

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny