Lärare i musik åk 3-6

Ett jobb med plats för samverkan och gemenskap

Till Kvarnbackskolan, 4-6 och Hissmoskolan, F-3 i centrala Krokom söker vi dig som är utbildad lärare. Vi söker dig som är behörig i musik men gärna i kombination med annan behörighet, exempelvis lärare i fritidshem.

Musiklärare hos oss

Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 20 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, anpassad grundskola, fritidshem och förskola, barn- och elevhälsa samt kost och lokalvård. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen.

Kvarnbackskolan är en 4–6 skola som ligger centralt i Krokom, med ca 120 elever. Vi arbetar i nära samarbete för att skapa helhetslösningar för eleverna. Arbetet utgår från elevens möjlighet till utveckling och lärande under hela dagen.

Du kommer undervisa i musik i åk 3-6.

Du kommer att ansvara för planering, genomförande, dokumentation och uppföljningar av elevernas lektioner och utveckling. Samarbete med övriga arbetslag och hemmen är A och O för att säkerställa att eleverna får möjlighet att utvecklas så långt som möjligt.

Inlärning kan ske på många sätt och alla elever är olika och har olika behov. Behovet av att anpassa klassrummet för att möta alla är ett stort och viktigt uppdrag.

Att undervisa och stimulera eleverna utifrån de kommunala och nationella målen är huvuduppgiften i arbetet samt att inspirera, motivera och väcka nyfikenhet hos eleverna att själva söka den kunskap de behöver.

Din kompetens

För tjänsten som musiklärare krävs att du är legitimerad musiklärare.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.

Vi ser gärna att du även har följande kompetenser eller erfarenheter:

Du har empatisk förmåga att kunna förstå elevernas behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra, stimulera och utmana dem att utvecklas vidare.

Du är flexibel och kan hitta nya lösningar. Du är självgående och trygg i ditt ledarskap och har erfarenhet av att utbilda elever i årskurs 3–6. Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till kommunikation och samarbete.

Övrig information

Musiklärartjänsten är en tillsvidareanställning på 50 % med tillträde 2024-08-14.

Denna tjänst kan med fördel kombineras med någon annan musiklärartjänst i Krokoms kommun och då ändras tjänstgöringsgraden.

Sista ansökningsdag är 2024-05-24

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Medarbetarna har ordet

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny