Nyheten har passerat sitt bäst före-datum

Handlare – anslut dig till Cityplay!

julgrejer som är fina

Kommunen delar ut en julklapp till sina medarbetare i form av ett presentkort som kan spenderas inom den fysiska handeln. Anslut dig till Cityplay så kan presentkorten användas som betalningsmedel hos dig!

Krokoms kommun vill stötta lokal handel och samtidigt göra något gott för våra anställda. Därför kommer vi i år att ge en julklapp till våra anställda i form av ett digitalt presentkort som kan spenderas inom den fysiska handeln. Dessa presentkort hanteras av Cityplay, en app som du enkelt kan ansluta dig till. När du är ansluten kan presentkortet användas som betalningsmedel hos dig.

Vad räknas som den fysiska handeln?

Cityplay räknar upp butiker, restauranger, kaféer och salonger som exempel på företag som kan ansluta sig till appen. Om du är osäker på ifall din verksamhet klassas som handel kan du testa att ansöka om att ansluta dig. Det är Cityplay som i slutänden avgör vad som räknas som handel.

Hur ansluter jag mig?

Du ansluter dig genom att ansöka på Cityplays hemsida på länken nedan. Där finns även information om hur betalningarna fungerar, hur det blir med kvitton och mycket mer.

Jag anslöt mig i fjol, behöver jag göra något?

Om du anslöt dig till Cityplay i fjol finns din anslutning sannolikt kvar, men gå gärna in och dubbelkolla för säkerhets skull.

Om du har frågor om Cityplay eller om hur du ansluter dig, kontakta deras kundtjänst på support@cityplay.se.

anmäl dig på Cityplays hemsida Länk till annan webbplats.

Meny