Byhuset på Rödön

Bord med smarriga bakelser och fikabröd.

Ta med dina vänner på utflykt till Byhuset; kafé, galleri och formbutik.

Byhusets Kafé finns nu med i White Guide Café. I caféet serverar vi fika eller mat beroende på säsong. Ambitionen är att använda närodlade och ekologiska råvaror så långt det är möjligt.

I formbutiken hittar du ett urval av inredningsprodukter och kläder från välrenommerade modemärken som Back, Hope och Rodebjer. I rofylld och inspirerande miljö kan du prova plagg med rena linjer, bra passform och kvalitet som håller i längden. Utöver ordinarie öppettider kan du även boka tid för Slowshopping på 070-312 50 66.

På Byhusets hemsida hittar du webbutik, information och öppettider.

Byhuset ligger på Rödön i närheten av Vikekärret med orkidéängar, Tibrandshögen, Undromsskogen och Rödöurnans fyndplats.

Sommaren 2021 4 juli - 1 augusti

SOMMARKAFÉ

I Kaféet serveras fika och lättare luncher. Enkelt, fräscht och hemlagat är ledorden. Grönt, ekologiskt och lokalproducerat är ambitionen.

BY ENZELL BUTIK & STUDIO

I butiken hittar du vårt eget klädmärke By Enzell och ett urval av Skandinavisk design och accessoarer från andra renommerade märken.

JÄLLEN KULTURARENA, NYCIRKUS

Mellan 4 – 17 juli kan våra besökare ta del av öppna repetitioner när väletablerade Nycirkusartister, dansare och skådespelare skapar en gemensam föreställning. Resultatet kommer att visas i 4 unika föreställningar den 16 och 17 juli.

”IMPRESSIONS”

Ett konstprojekt av Östersunds kollektiva Grafikverkstad. Utställningen visas 20 juli -1 augusti.

I KONSTLADAN, ”BLÅTT & BLANDAT”

Utställningen har vernissage den 4 juli och pågår till den 1 augusti.


På Byhusets hemsida hittar du webbutik, information och öppettider.

Byhuset ligger på Rödön i närheten av Vikekärret med orkidéängar, Tibrandshögen, Undromsskogen och Rödöurnans fyndplats.

Service

Kategorier
Café, Gårdsbutik


Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny