Dialogmöte 19 oktober

Barn som gungar

Vill du bidra till att de stora satsningar som planeras på utemiljön och skolgården i Nälden blir ännu bättre? Välkommen på workshop på Hallströms café på tisdag kväll.

ikon för dialogmöte

Tillsammans förädlar vi planerna på en ny multiarena, boule­bana, terräng­­cykelbana, utegym och en upprustning av badplatsen. Var ska satsningarna placeras? Hur ska tidsplanen se ut? Var är det smartast om vi söker projektmedel? Och vad kan och vill du bidra med?

På workshopen får du även chansen att diskuteras hur befintliga tomter kan marknadsföras bättre och hur processen med att ta fram fler attraktiva tomter kan se ut.

På plats finns förutom eldsjälar i Nälden även politiker och tjänstemän från Krokoms kommun. Vi bjuder på fika, så vi vill gärna att du anmäler dig via formuläret här nedanför om du ska vara med på plats.

Har du inte möjlighet att vara med på plats, går mötet att följa digitalt via länken nedan.

Här hittar du länken till mötet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här hittar du sammanställningen från mötet den 12 oktober Powerpoint, 1.9 MB, öppnas i nytt fönster.

Anmäl dig till mötet

Det är ett begränsat antal platser på Hallströms café så du som vill delta på plats måste anmäla dig. OBS! Om du väljer att delta digitalt ska du inte anmäla dig.Dialog – steg tre dialogtrappan

Dialogmötet är det tredje steget i dialogtrappan. Du får möjlighet att föra dialog direkt med de politiker som ska fatta beslut. Du kommer in tidigt i processen innan några förslag till beslut tagits fram och därför har du stora möjligheter att påverka de förslag som blir underlag för politiska beslut.

Dialogtrappans fem steg är information, konsultation, dialog, inflytande och medbestämmande.

Läs mer om dialogtrappans fem steg

Tid och plats

Tid: 19 oktober 2021 klockan 18.30-20.30  OBS! Datumet för evene­manget har passerats!

Plats: Hallströms café samt möjlighet att delta digitalt

Typ av aktivitet: Digital dialog, Dialog

Meny