En kvinna och en äldre dam

Särskilt boende

När ditt behov av vård och omsorg är så omfattande att det inte längre kan tillgodo­ses i ditt hem kan ett särskilt boende bli aktuellt.

I Krokoms kommun finns särskilda boenden i Krokom (Blomstergården och Orion), Föllinge (Solbacka) och Ede (Hällebo). Här kan du läsa mer om de olika boendena.

 • Blomstergården

  Det särskilda boendet Blomstergården ligger i centrala Krokom och består av fem avdelningar. Här hittar du bland annat kontaktuppgifter till sjuksköterskeexpeditionerna.

 • Hällebo

  Det särskilda boendet Hällebo ligger i Ede, Offerdal, 30 kilometer nordväst om Krokom. På Hällebo finns två avdelningarna Mysbuan och Västeräng. Vårt mål är att ge de som bor hos oss och deras närstående en känsla av trygghet och trivsel. Vi strävar efter att ha en så hemlik miljö som möjligt. Vi arbetar utifrån de önskemål som våra boenden har.

 • Orion

  Det särskilda boendet Orion ligger i centrala Krokom. Här finns lägenheter i varierande storlek med tillgång till eget kök och toalett. Vårt mål är att ge de som bor hos oss och deras närstående en känsla av trygghet och trivsel. Vi strävar efter att ha en så hemlik miljö som möjligt. Vi arbetar utifrån de önskemål som våra boenden har.

 • Solbacka

  Det särskilda boendet Solbacka ligger i Föllinge, 45 kilometer norr om Krokom. På Solbacka finns avdelningarna Service, Väster­bo/Kärnan och Österbo som är en demensavdelning. Vårt mål är att ge de som bor hos oss och deras närstående en känsla av trygghet och trivsel. Vi strävar efter att ha en så hemlik miljö som möjligt. Vi arbetar utifrån de önskemål som våra boenden har.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny